Vi bygger

Nye lokaler

Skt. Knuds Skole er grundlagt i 1873 og har naturligvis udvidet og moderniseret mange gange siden. Nu sætter vi gang i den største modernisering siden 2007 hvor vi anlagde indskolingsbygningen.

I gården ud mod strøget ved Ryesgade 24 bygger vi en topmoderne undervisningsbygning med klasselokaler, faglokaler mm.

På denne side kan du følge byggeriet dag for dag.

Seneste nyt

Vi har netop fået renoveret facaden i hovedbygningen og afventer nu påbegyndelse af nybyggeri 1. januar 2018.

Der er nu også indgået kontrakter med leverandører af interiør til den nye bygning.

I alle lokaler benyttes PantoMove stolen. Det er en super ergonomisk stol med vippemekanisme og gaspatron. Stolen er designet af Verner Panton.

Alle lokaler vil naturligvis blive udstyret med whiteboards og short throw projektorer.

Alle elever vil i den nye bygning få adgang til et personligt låsbart skabsrum til opbevaring af bøger, computer mm.

Byggeriet påbegyndes omkring 1. januar 2018, og forventes klar til ibrugtagning 1. januar 2019.

Skolen inviterer til informationsmøde om byggeriet

12. december kl. 17-19

Vi samarbejder med

Hvor langt er vi?