Fra 0. – 10. klasse

Skt. Knuds Skole
Skt. Knuds Skole er en fri grundskole med ca. 450 elever fra 0. – 10. klasse. Vi holder til i en tryg gågade kun ca. 100 m fra banegården i Aarhus – med gode bus- og togforbindelser. Med en beliggenhed i centrum udnytter vi Aarhus’ byrum og de mange aktiviteter, musikalske og kulturelle tilbud og arrangementer.

Fællesskab, trivsel og høj faglighed
Skolen er en værdibaseret, glad og levende skole med stor fokus på fællesskabet. Hos os er både trivsel og høj faglighed i centrum. Vores menneskesyn betyder bl.a., at vi ikke tolerer mobning, nedladende sprog eller anden uværdig behandling af hinanden.

Engagerede lærere og SFO-personale, der tør være tydelige i deres krav og forventninger, bidrager til at skabe de trygge rammer. Det giver en ordentlig og rar omgangstone, det giver ro i timerne – og skaber dermed basis for god undervisning, faglighed og fordybelse. God trivsel og høj faglighed går hånd i hånd.